Tuesday, August 04, 2009



احتمالاً همه دوستان در مورد ماجراي دزديدن اختراع اتاق امن توسط وزير صنايع(جناب آقاي محرابيان) و موسي مظلوم و ثبت اين اختراع به نام خودشان اطلاع دارند و شنيده اند كه اين دو كتابي به همين نام به چاپ رسانده اند كه نهايتاً دو روز پيش در دادگاه محكوم هم شدند
:لینک روزنامه همشهری
http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=91565

اما آنچه شايد ندانيد
كتاب مذكور به نام سه تن چاپ شده كه تصوير جلد آن را ضميمه كرده ام
دكتر موسي مظلوم
دكتر محمود احمدي نژاد
مهندس علي اكبر محرابيان
كه در رسانه ها نام محمود را از اين ميان حذف كرده اند.
:لينك مشخصات كتاب از انتشارات دانشگاه علم و صنعت
http://www.iust. ac.ir/book_ treasure. php?mod=viewbook&book_id=10376&slc_lang=fa&sid=10
لينك كتاب در سايت آدينه بوك
http://www.adinebook.com/gp/product/9644544889
دوستاني كه به احمدی نژاد رای داده اند یا فكر مي كنند تقلب در انتخابات بعيد است، چنين وقاحتهايي در سطح مديريت كلان كشور را ببينند تا بر آنها اثبات شود كه تقلب و دروغ براي امثال احمدي نژاد قبلاً هم تفنني روزانه بوده

واینهم متن خبر از همشهری

تقلب در ثبت اتاق امن، نام مخترعان عوض شد

تحقيق‌و‌ توليد- گروه شهري:
دادگاه عمومي تهران، با صدور حكمي ضمن تاييد تقلب در ثبت اختراع اتاق امن، ‌دستور به تغيير نام مخترعان داد

به گزارش همشهري، به‌دنبال شكايت فرزاد سليمي از موسي مظلوم و علي اكبر محرابيان(وزير صنايع) مبني بر ثبت اختراع او توسط اين دو نامبرده به نام خودشان، دادگاه براساس شواهد تاييد كرد كه اختراع «اتاق امن زلزله» پيش از آنكه به نام محرابيان به ثبت برسد، توسط شاكي اختراع و طراحي شده بود و شاكي، اين طرح را سال 82 به شهرداري تهران و سال 83 به مطبوعات ارائه داده بود.

بر اين اساس دادگاه نتيجه گرفت كه مقامات وقت شهرداري تهران با دريافت طرح، آن را به نام خود ثبت كرده‌اند. در نهايت دادگاه حكم به بطلان ثبت اختراع به نام محرابيان و همكارش داد و حق معنوي اختراع را از آن فرزاد سليمي و محمود حسيني دانست.

مقامات وقت شهرداري تهران، پس از ثبت اختراع سليمي به نام خود، كتابي با همين عنوان (اتاق امن) نيز منتشر كرده و اين اختراع را تحت آن معرفي كردند.

به گزارش خبرنگار ما، براساس مدارك ارائه شده به دادگاه، فرزاد سليمي سال 1382 اين طرح را به شهرداري تهران و مركز مديريت بحران شهر تهران ارائه داد اما مقامات وقت شهرداري ظاهرا از آن استقبال نكردند و سليمي را به مؤسساتي نظير مركز تحقيقات ساختمان و مسكن ارجاع دادند.

سليمي و همكارش پس از آن، طرح خود را در مطبوعات منتشر كردند اما در كمال ناباوري شاهد مصادره طرح توسط مقامات وقت شهرداري تهران شدند. علي اكبر محرابيان پس از انجام آزمايش‌هايي روي طرح اتاق امن زلزله، آن را در اداره ثبت شركت‌ها و مالكيت صنعتي به نام خود و موسي مظلوم ثبت كرد و سپس كتابي تحت همان عنوان به چاپ رساند.

فرزاد سليمي و همكارش سرانجام براي احياي حقوق خود نسبت به اين اختراع، به دادگاه عمومي شكايت كرده و خواستار لغو ثبت اختراع به نام محرابيان و مظلوم شدند و دادگاه نيز تاييد كرد كه طرح به ثبت رسيده توسط محرابيان، تقليدي از طرح سليمي بوده و هيچ نكته جديدي نداشته است، بنابراين طرح تنها بايد به نام سليمي و همكارش ثبت شود.

در اين حكم، ثبت اختراع به نام محرابيان و مظلوم باطل اعلام شد. به تازگي نيز دادگاه تجديد نظر اين حكم را تاييد كرد و آن را قطعي خواند.

اتاق امن زلزله، سازه‌اي است كه با نصب آن در يكي از اتاق‌هاي منازل مسكوني، آن اتاق در برابر زلزله‌هاي شديد مقاوم مي‌شود. سال 83 شهرداري پس از انجام آزمايش‌هايي روي اين سازه، با تبليغات وسيعي روي بيلبورد‌هاي شهري اعلام كرد كه با طراحي و ساخت اتاق امن زلزله، به راهكاري عملي و مؤثر براي مقاوم كردن منازل مسكوني و كاهش تلفات در برابر زلزله دست يافته است.